Офіціанти, бармени і кухарі – обличчя закладів, в яких вони працюють. І від їх зовнішнього вигляду безпосередньо залежить імідж, впізнаваність та популярність місця серед відвідувачів. Найважливішою частиною цього є уніформа. Строгі жилети з метеликами у барменів, акуратні комірці на сорочках офіціантів і фартухи приправлені щирими посмішками змушують клієнтів дегустувати фірмові страви знову і знову. Не можна забувати і про кухарів, які творять свої шедеври як за зачиненими дверима кухонь, так і прямо в залах.

Незалежно від формату закладу кожному співробітнику потрібна спеціальна форма, яка буде відображати єдиний стиль і дозволить комфортно працювати. У компанії “Мануфактура одягу” ви можете замовити пошиття одягу для ресторанів, кафе і барів. Наші фахівці в тандемі з вами створять по-справжньому гарну уніформу для офіціантів, барменів, кухарів та адміністраторів.

Стильна і красива форма для працівників кафе і ресторанів

Форма для ресторануУніформа для персоналу закладів харчування повинна бути не тільки красивою, але і нести практичне навантаження. По-перше, тому, що працівник буде перебувати в ній цілий день і йому доведеться спілкуватися з клієнтами, подавати їжу та напої або ж готувати страви. Тому вибираючи форму для персоналу слід враховувати такі важливі нюанси:

  • Одяг кожного співробітника повинен враховувати особливості його обов’язків. Наприклад для адміністратора в першу чергу важливий презентабельний зовнішній вигляд, в для кухаря якість тканини та здатність її дихати.
  • Імідж закладу визначають стиль, якість крою, колір, логотипи та інша символіка. Також вони допомагають підкреслити приналежність співробітників до великої спільної справи.
  • Міцність, зносостійкість та здатність витримувати багаторазові прання без втрати презентабельного вигляду дозволяє скоротити витрати на покупку халатів, костюмів, фартухів, сорочок та піджаків для персоналу.

Поошиття одягу для ресторанів: індивідуальність в дрібницях

Пошиття форми для ресторануОфіціанти та бармени не повинні губитися серед гостей, а їх форма повинна підкреслювати імідж ресторану. Одяг може бути найрізноманітнішим та складатися з блуз або сорочок, брюк та спідниць, а також фартухів. Часто в якості стильних аксесуарів до форми додають оригінальні деталі – метелики, краватки, підтяжки та інші елементи.

В цілому одяг офіціантів головним чином впливає на загальну атмосферу закладу і дозволяє справляти враження на відвідувачів. І якщо у ресторану є певна тематика або особливість, то чому б її не обіграти в формі персоналу.

Кухарі – важливі люди і вимагають якісної та практичною уніформи. Як правило, вона складається з головного убору, кітеля, зручних штанів і робочого фартуха, який захистить основний костюм. Адже процес готування пов’язаний з сильними забрудненнями і прати форму доведеться часто. Одяг для кухаря повинен бути виготовлений з якісних тканин і бути стійким не тільки до частого прання, але і до високих температур.

Замовляючи індивідуальне пошиття уніформи для ресторанів і кафе в компанії “Мануфактура одягу” ви отримуєте оригінальні та якісні вироби, які будуть позитивно працювати на імідж вашого закладу. Ви можете самі взяти участь в розробці дизайну або ж повністю довіритися нам на всіх етапах. Наші фахівці допоможуть з вибором тканини, способом нанесення логотипів та іншими нюансами. В результаті ви отримаєте ідеальні та комфортні вироби, які допоможуть вам виділитися серед конкурентів і стати впізнаваними для клієнтів.

Замовити пошиття одягу для ресторанів в Києві і Україні

Наша фабрика пропонує виготовлення одягу для ресторанів, кафе та інших закладів. У нас ви можете замовити не тільки безпосереднє пошиття партії уніформи, а й розробку дизайну або виготовлення зразків, що дозволить поекспериментувати з тканинами, фасонами і побачити готову форму в живу.

Наша команда – це колектив кваліфікованих фахівців та арсенал професійного обладнання, що дозволяє виконувати замовлення будь-якої складності в мінімальні терміни.

Замовляйте пошиття одягу для персоналу кафе і ресторанів у нас і створюйте історію власного бренду в ресторанно-готельному бізнесі.